Immuten për të forcuar imunitetin dhe për t’i rezistuar viruseve

Përgatitje Immuten – Një program softuer jashtëzakonisht energjik që ndihmon në përmirësimin e mbrojtjes së trupit. Pikat ndihmojnë për të mbrojtur veten gjatë gjithë sezonit të infeksioneve sezonale, për ta bërë fizikun të luftojë përkeqësimet e patologjive të vazhdueshme. Në këtë rast, përbërja e ilaçit nuk ka një substancë të vetme të dëmshme e cila mund të ndikojë negativisht në trup.

Immuten pika për imunitet

Immuten dorëzoi numrin e kërkuar të analizave shkencore. Provedshtë vërtetuar se programi i softuerit është plotësisht i sigurt dhe nuk ndez reagime kundërshtare. Me përdorimin e duhur të terapisë, rezultatet e para gjithashtu mund të modifikohen shumë shpejt. Një person fillon të ndjehet me të vërtetë i rritur, heq apatinë.

Programi i softuerit është krijuar posaçërisht për të hequr toksinat nga trupi. Si shembull, me treguesit e infeksioneve virale akute të frymëmarrjes, ilaçi kontribuon në një rivendosje të shpejtë. Terapia është e autorizuar të përdoret si masë sigurie për të mbrojtur në drejtim të organizmave patogjene.

Pika për të rritur imunitetin është një përparim i teknologjisë së lartë që do të forcojë efikasitetin imunitar. Në të njëjtën kohë, rezistenca ndaj viruseve dhe mikroorganizmave formohet gjatë gjithë trupit. Immuten stimulon riprodhimin e antitrupave të pastër, të cilët veprojnë në mbrojtje të mikrobeve që përpiqen të pushtojnë.

Vendin mund ta blej Immuten në Europë?

Mos e humbni kohën duke kërkuar ilaçin IMMUTEN në dollapët e farmacive. Droga me cilësi origjinale origjinale nuk mund të blihet në një farmaci. Prodhuesi mbron mallin nga mashtruesit duke e shitur atë me përdorimin e një portali prodhues në Internet. Klienti formon paraprakisht një pajisje dixhitale për blerjen e numrit të kërkuar të paketave. Konsulenti i marketingut i ndërmarrjes reagon ndaj përdorimit të, i cili, duke iu referuar si shuma mobile e konsumatorit, zbulon marrëveshjen e saktë të sigurimit.

Blini ilaçe për të forcuar imunitetin

Brenda një çerek ore pas futjes së porosisë, mbikëqyrësi i kompanisë telefonon shumën e kontaktit të konsumatorit, specifikon marrëveshjen e disponueshmërisë së mallit. Kur ilaçi dorëzohet në zyrën e vendosur, personi do të marrë një njoftim në telefonin e tij celular. Për më tepër, kryhet shërbimi pa kontakt nga ndërlidhësi.

Si të vendosni treguesit e imunitetit të ulur

Imuniteti ynë është një roje e padukshme që është një pengesë në drejtim të sëmundjeve të ndryshme. Nëse efikasiteti i sistemit bie, atëherë një person përballet me pikë të këndshme. Çdo patologji e vazhdueshme dhe infektive përkeqësohet. Gjithkush duhet të dijë se me cilët tregues vendoset një imunitet i dobësuar:

 1. Një person ka pëllëmbë të ftohtë vazhdimisht.
 2. Individi i prekur përjeton pika të përhapura me efikasitetin e traktit gastrointestinal.
 3. Imuniteti i dobësuar e çon një person në lodhje të tepruar.
 4. Thatësia e atributeve në të gjithë sytë do të përmirësohet.
 5. Individi i prekur vëren një rritje të çështjeve.
 6. Pranohet një përmirësim i paarsyeshëm i temperaturës së trupit.
 7. Keni probleme me gjumin.
 8. Njihet shfaqja e skuqjeve në poret dhe poret dhe lëkura dhe dihet thatësia.

Për individët të cilët zbulojnë se dëshirat e trupit ndihmojnë, mos harroni të blini pika për të forcuar imunitetin IMMUTEN. Malli do të ndihmojë në rehabilitimin së shpejti dhe thjesht. Ju nuk keni nevojë të përdorni fonde të tjera.

Immuten për të rivendosur imunitetin

Të dhënat e produktit Immuten

Immuten A është një përparim i ri i shkencëtarëve gjermanë të cilët morën barëra dhe vajra të pastër si bazë. Droga funksionon në tre drejtime:

 • i reziston mikrobeve dhe viruseve;
 • ndalon shpalosjen e një infeksioni;
 • parandalon pikat që i atribuohen ftohjeve dhe sëmundjeve virale.

Efektiviteti i eprorit është një larmi rastesh më të mëdha se mjetet sintetike dhe gjysmë sintetike për të forcuar imunitetin. Për më tepër një bonus Immutenpor konsiston gjatë gjithë mungesës së ndonjë efekti negativ dhe mund të merret nga të rriturit dhe të rinjtë. Në shitje, produkti gjendet brenda llojit të një ekstrakti të lëngshëm me një sasi prej 20 mililitra. Të modelosh Immuten asnjanës

Opinione rreth IMMUTEN tmerrësisht konstruktive. Ky zakonisht është një imunostimulues i testuar në kohë, i bazuar plotësisht vetëm në përbërës të pastër. Përbërja përballet me ARVI, grip dhe bajamet. Do të përmirësojë rezistencën e qelizave imune gjatë gjithë intervalit të pafavorshëm të një infeksioni. Konsulentët me përvojë këshillojnë ilaçin si një mbrojtës në drejtim të një epidemie të afërt.

Si funksionon ilaçi immuten mbi imunitetin

Droga ka shkuar duke përdorur të gjithë spektrin e analizave thelbësore shkencore. Isshtë i autorizuar për zbatim nga certifikatat përkatëse të cilësisë së parë. Vlerësimi ka konfirmuar të gjithë sigurinë e produktit. Vetëm disa vlerësime të konsumatorëve veprojnë si provë e sigurisë dhe efektivitetit të produktit në trup.

Prodhuesi pretendon se me pika Immuten Ju ndoshta mund të merrni një rritje gjatë gjithë mbrojtjes së trupit për një interval të zgjatur. Eprori punon si më poshtë:

 • shkatërron mikroorganizmat virale, lehtëson fizikun e treguesve dytësorë të ftohjeve akute dhe gripit. Pikat fillojnë të veprojnë nga dita e dytë e përdorimit;
 • substancat energjike grumbullohen në të gjithë indet e trupit dhe pikat funksionojnë në të gjithë intervalin gjatë gjithë epidemive masive;
 • brenda 5 ditëve nga fillimi i rrjedhës së marrjes së pikave, indet e trupit pastrohen plotësisht nga helmet. Për shkak të këtij ndikimi të ilaçit, trupi shpejt shërohet pas një sëmundjeje.

Kursi i trajtimit me pika Immuten zgjidh pikat e mëposhtme:

 1. ka një ndikim të shpejtë në depërtimin në fizikun e viruseve dhe mikroorganizmave infektive. Viruset dhe infeksionet shkatërrohen brenda 2 ditësh, për shkak të të cilave parandalohet rasti i pikave dhe ndalohet rrjedha e dhimbshme e tyre;
 2. pikat veprojnë brenda vendit, duke depërtuar drejt në fokusin inflamator. Proceset putrefaktive të zorrëve çrrënjosen dhe gjendja e mikroflorës është e stabilizuar;
 3. falë lëvizjes së pikave, lëvizshmëria e leukociteve përmirësohet, për shkak të së cilës ndikimi i virusit frenohet në 5 ditë;
 4. përgatitje Immuten ka një ndikim delikat. Pikat nuk stimulojnë sigurinë imune. Imuniteti do të përmirësohet duke shkelur reagimet mbrojtëse të trupit. Pikat janë të zbatueshme jo vetëm për të rriturit e çdo moshe, dhe mund të përdoren për të rinjtë.

Karakteristikat e përgatitjes immuten për sistemin imunitar

Pika tregojnë se do të përdoren gjatë gjithë përparimit të treguesve të mëposhtëm, duke sinjalizuar taktikën e një sëmundjeje virale ose infektive:

 • përgjumje e pakontrolluar;
 • mungesa e dëshirës për vakte;
 • ndjenja e lodhjes së montuar;
 • shqetësimi i gjumit;
 • dhimbje koke;
 • ftohjet e shpeshta.

Si kryen ilaçi për të forcuar sistemin imunitar?

Mjetet për ruajtjen e imunitetit karakterizohen nga mjaft cilësi konstruktive. Në çdo rast, lëvizja e produktit bazohet në konceptet e mëposhtme:

 1. Pjesët sinergjike të ilaçit ofrojnë rezistencë ndaj imunitetit gjatë gjithë kushteve virale kundërshtare.
 2. Forcon imunitetin e kryer nga një fizik i dobësuar.
 3. Punon në proceset e pastrimit të trupit të toksinave dhe toksinave të grumbulluara.

Prania në të gjithë pjesët e përbëra të përgatitjes së vitaminave ushqyese dietike dallon ndjeshëm produktin nga formulimet medicinale krejtësisht të ndryshme. Zbatimi i shpeshtë i përdorimit shpejton sintezën e qelizave rigjeneruese. Kërkon të rifillojë proceset e pastra të metabolizmit gjatë gjithë trupit. Ajo varion nga kushtet e favorshme për rritjen e mirëqenies, duke shtypur indikatorët mbizotërues të inflamacionit, për shembull, me rastin e infeksioneve virale akute të frymëmarrjes.

Si punon immuten për të forcuar sistemin imunitar?

Përfitimet e lehta të ilaçit për imunitetin

Nëse e konsiderojmë modelin e përbërjes së re me mallin e lidhur në afekt, atëherë është IMMUTEN kthehet drejtë në një pararojë për shkak të:

 • Përbërja në fjalë është tërësisht me origjinë të pastër, pa përdorur mallra kimikë.
 • Programi i softuerit është pa dyshim i dobishëm për t’u përdorur nga specialistët.
 • Produkti nuk ka kundërindikacione.
 • Modeli i pjesëve të reja është i sigurt për t’u përdorur, për shkak të tij nuk shkakton reaksione alergjike dhe efekte negative.
 • Lavdishme për viktimat e moshave të ndryshme (të rinj, të rritur, banorë të moshuar).
 • Produkti lidhet si një përbërje profilaktike.

Immuten Shtë një terapi e lëngshme që ndikon në mënyrë joserioze në mikroflorën, duke aktivizuar qelizat imune dhe pa prishur rrjedhën e proceseve biokimike në të gjithë trupin. Ndihmon për të rivendosur një pengesë të fuqishme që do të parandalojë rezultatet e viruseve ose rivendosjen e shpejtësisë në rast të marrjes së ilaçit, duke qenë tashmë i sëmurë. Për më tepër, marrja e këtyre pikave gjatë një përkeqësimi të sëmundjeve mund të zvogëlojë rrezikun e një ri-manifestimi të sëmundjes dhe të largohet nga pikat.
Shenjë dalluese e pikave Immuten është se ata, në dallim nga shumë stimulues alternative të sistemit imunitar, nuk shkelin sfondin natyror dhe nuk ndërhyjnë në proceset kimike që ndodhin vazhdimisht në fizikun tonë.

Falë përbërësve me origjinë të pastër, Immuten pikat për imunitet janë të sigurta, përjashtojnë shfaqjet e reagimeve kundërshtare dhe në të njëjtën kohë paraqesin një efekt miqësor delikat dhe jashtëzakonisht të mjedisit. Lëvizja e tyre drejtohet drejt aktivizimit “të butë” të qelizave të mikroflorës, të cilat mund të përgjigjen për sigurinë e trupit. Për shkak të këtij kursi, gjendja e imunitetit përmirësohet dhe trupi merr forca të reja për të luftuar viruset. Kështu, një person që merr pika me një prognozë të ARVI, gripit ose sëmundje krejtësisht të ndryshme mund të shërohet vetëm në 3-5 ditë. Këta që mund ta blejnë ilaçin më shpejt sesa fillimi i motit të ftohtë lokal mund të jenë të përgatitur që të shmangen krejtësisht nga infeksionet virale dhe të përmbahen nga shfaqja e sëmundjeve superiore.

Immuten për mbrojtjen e virusit

Parimi i lëvizjes së një ilaçi IMMUTEN

Për individët të cilët vendosin të blejnë një ilaç, është më mirë të dinë se efektiviteti i ilaçit vërtetohet nga mjaft rezultate të analizave dhe eksperimenteve, siç dëshmohet nga çertifikatat e cilësisë së lartë.

Provimet e përsëritura të kryera në mendimin e pajisjeve të ndryshme shkencore me pjesëmarrjen e vullnetarëve konfirmuan se ilaçi përballet me sukses me viruset e tanishme dhe ndihmon fizikun t’i rezistojë sëmundjeve, duke aktivizuar sigurinë e imunitetit.

Pikat veprojnë butësisht dhe pothuajse në mënyrë të padukshme, duke depërtuar në trup dhe duke nisur opsionet e rëndësishme të sistemit imunitar. Efekti i dobishëm i ilaçit është i njohur nga imunologët dhe specialistë krejtësisht të ndryshëm.

Droga vepron në një varg, duke filluar me zorrët:

 • Depërtuar drejt në zonën e zorrëve, bie Immuten shkatërrojnë të gjithë mikroorganizmat patogjenë që janë provokatorë të sëmundjeve. Në këtë metodologji, mikroflora e zorrëve pastrohet dhe, në përputhje me rrethanat, gjendja e sistemit imunitar përmirësohet. Në të njëjtën kohë, ilaçi nuk ndikon në proceset e pastra që ndodhin të përfshira në zorrë dhe fizikun në tërësi.
 • Duke vepruar në një zonë specifike, Immuten lehtëson acarimin që vijon nga publiciteti te patogjenët. Falë kësaj, funksionimi standard i strategjive të fizikut rikthehet, dhe ai mund të luftojë vërtet në mënyrë të pavarur virusin, për shkak të së cilës personi shërohet më shpejt dhe nuk zbulohet nga ndërmjetësit patogjenë.
 • Kur lëshohet në fizik, ilaçi Immuten kontribuon në normalizimin e të gjitha proceseve të pastra, duke forcuar sistemin imunitar dhe strukturën për t’u përballur me rezultatet e përbërësve kundërshtarë nga poret dhe lëkura, duke ndaluar përhapjen e patogjenëve dhe duke eliminuar vetë gjasat e sëmundjes.
 • Kur gëlltitet, ilaçi stimulon lëvizjen e leukociteve, të cilat mund të përfshihen drejtpërdrejt gjatë shkatërrimit të viruseve dhe eliminimit të rezultateve të trenit të tyre, domethënë probleme me një patologji të zgjedhur.

Përdorimi i pikave në mënyrë tipike  Immuten Ju e ngopni fizikun tuaj me substanca të dobishme që përmirësojnë dhe rrisin funksionimin e sistemit imunitar, duke ndaluar devijimet e arritshme nga personi juaj i veçantë në disa strategji. Kjo terapi merret në konsideratë e veçantë, e cila është e pranueshme për të rriturit dhe të rinjtë si një ilaç për parandalimin ose vetë-trajtimin. Përgjigje për përdorim të brendshëm Immuten Vlen të kërkohen për njerëz që kujdesen për mirëqenien e tyre dhe mirëqenien e marrëdhënieve të tyre, për shkak të këtij ilaçi me të vërtetë “funksionon”, dhe vlera për të është me çmim të moderuar.

Parimi i veprimit të një ilaçi Immuten

Udhëzimet që do të përdoren Immuten

Për individët që urdhëruan dhe morën tashmë pika Immuten, atëherë është më mirë të njohësh veten me atë regjim të trajtimit të ilaçeve që furnizon udhëzimet. Merrni përgjigjen në përputhje me rekomandimet e prodhuesit, gjatë gjithë rrjedhës së trajtimit. Në këtë rast, është e mundur që ju të zbuloni zhvillime konstruktive dhe ngulitje brenda vetëm disa ditësh pas konsumit të parë të pikave.

Endshtë miratuar të merren pika, duke llogaritur në qëllimin e përdorimit dhe të qëndrimit bukur:

 • Si ilaçi i parë për eleminimin e treguesve dhe shkaqeve të sëmundjes Immuten duhet të merren 4 raste në ditë, pavarësisht nga konsumimi i vakteve. Kursi minimal i trajtimit me pika në këtë rast dëshiron të jetë 5 ditë.
 • Për të ndaluar sëmundjet dhe për të mbrojtur imunitetin, shtoni pika për të pirë 2 raste në ditë (idealisht gjatë mëngjesit dhe mbrëmjes).

Për individët që vendosin të thonë një kompani “Jo!” sëmundjet e frymëmarrjes dhe “ftohjet”, pa dyshim që mund të jetë më e lehtë për ta bërë atë me eprorin Immuten. Ky ilaç do t’ju ndihmojë të shmangni shumë sëmundje të përhapura, duke mbrojtur bukurinë tuaj nga një infeksion. Renditja e pikave Immuten në faqen zyrtare të internetit, vendi ku vlera ka të bëjë me blerjen jashtë dhe promovimin e marzheve, ju mund t’i jepni një shërbim të pakufizuar imunitetit tuaj.

Pse blejnë njerëzit IMMUTEN

Ilaçi modern furnizon shumë shtesa dietike për të mbrojtur imunitetin. Sidoqoftë vetëm IMMUTEN Ai nuk ka asnjë, megjithatë menjëherë shumë përparësi, pa prishur pikë.

 1. Përbërja në një metodologji precize varion forcimin e imunitetit.
 2. Droga mund të përdoret në një “urgjencë”.
 3. Ajo ka një ndikim në shkaqet kryesore të rrjedhës inflamatore të.
 4. Pjesët bazohen në përbërës të pastër, pa pjesë kimike.
 5. Përjashtohen rreziqet e pikëve.
 6. Produkti është pa dyshim i dobishëm për t’u përdorur nga specialistë evropianë.

Immuten për mbrojtje nga viruset e dëmshme

Trajtimi i një infeksioni: lidhjet e palogjikshme dhe gabimet më të zakonshme

Për t’u kujdesur për një infeksion, njerëzit duhet të veprojnë me vendosmëri. Nuk është e mjaftueshme të shkosh në farmacinë më të afërt dhe të blesh një shumëllojshmëri të kontejnerëve paketues me shumë ngjyra të ilaçeve. Kjo është vetëm gjysma e betejës! Për të arritur fitoren përmbyllëse, viktimat duhet të përdorin ilaçin sipas udhëzimeve! Dhe kjo, fatkeqësisht, u vjen njerëzve me shumë vështirësi.
Zakonisht ndodh që viktimat përkeqësohen nga mungesa e një ndikimi të kënaqshëm terapeutik. Si shembull, ata shpenzuan para të mëdha dhe një hundë e lënguar dhe dhimbje fyti e bëjnë veten të ndihet. Shpesh në situata të tilla, bëhen akuza se ilaçi i dhënë është joefektiv, se farmacisti dha sugjerime të dobëta dhe se mjeku kaloi shumë pak kohë për to. Sidoqoftë, pas një interviste të shkurtër, duket se padyshim që arsyeja e trajtimit joefektiv është vetë individi i prekur.

Nxitimi dhe parregullsia nuk duhet të sjellin një trajtim të vlefshëm. Zakonisht keqkuptimet në lidhje me të qenit bukur dhe trajtimin, të cilat në mënyrë tipike mbështeten nga reklamat farmaceutike, për më tepër fillojnë dështimin.

Shpjegimi pse ilaçi ndahet në fshikëza

Motivi më tipik pse viktimat blejnë ilaç në një farmaci “në fshikëza” është dëshira për të marrë kursime financiare financiare. Ndarja e paketave të plota të ilaçeve në ato më të vogla duket racionale sepse njerëzit nuk kanë nevojë rregullisht për shumë tableta. Mjerisht, shpesh, “aq dhe sa nevojitet” nuk përputhet me rekomandimet e farmacistit ose dozën e treguar në fletëpalosje. Në të vërtetë, shërimi i një infeksioni thjesht nuk është një vrapim 100 metra olimpik, ai është më tej si një rrugë e vështirë pune që kërkon një qëndresë ekstreme.

Kursimet financiare monetare për blerjen e ilaçeve mund të përfundojnë së shpejti me ndëshkime të tmerrshme (tregues të pakontrollueshëm mund të zhvillohen për t’u vërejtur më tej, dhe një infeksion mund të vazhdojë). Dhe kështu, në përputhje me parimin “ju kurseni, ju humbni dy herë” – pas një kohe viktimat zbulojnë veten e tyre në të gjithë farmacinë sa më shpejt, duke parashikuar një mrekulli nga farmacisti, idealisht një që mund të blihet në “fletëpalosje”.

Vetë-trajtimi i infeksioneve dhe gabimet e terapisë!

Motivi i dytë për joefektivitetin e trajtimit të infeksioneve të traktit të sipërm respirator është pjesërisht i lidhur me çështjen më të shpejtë. Kjo nuk motivohet nga një domosdoshmëri për të kursyer vetëm disa euro, megjithatë nga perceptimi i gabuar që një ose dy tableta të kurave të ftohta simptomatike në model do të bëjnë hile dhe do të lehtësojnë treguesit.

Për të filluar, duhet të zbuloni se shumica e ilaçeve në treg në të gjithë farmacinë pa recetë janë simptomatike – ato maskojnë tregues të pakëndshëm, përmirësojnë mirëqenien, megjithatë lufta e saktë në drejtim të një infeksioni është imuniteti i njeriut sistemi
Vlen të kuptohet për këtë. Sidoqoftë, kjo nuk tregon që trajtimi simptomatik është i pakuptimtë – treguesit në rënie mund të gradualizojnë ngjarjen e infeksionit dhe të ndihmojnë në luftimin e tij.

Së dyti, ndikimi i ilaçit parashikohet me kohë – ilaçi nuk lëviz vazhdimisht në të gjithë trupin, megjithatë prishet në të gjithë mëlçinë dhe excretohet, për shembull, nga veshkat. Dozimi i produktit medicinal në të gjithë broshurën rregullohet duke soditur të ardhmen e tij të mëtejshme gjatë gjithë trupit dhe ofron një fokus terapeutik relativisht të montuar të sigurt në të gjithë gjakun. Për të grumbulluar një efekt terapeutik, nuk është e mjaftueshme të përdorni një ose dy doza të ilaçit në mënyrë të rastësishme.

Kush nuk ka punuar në tavolinë gjatë gjithë një infeksioni dhe ka ëndërruar dyshekun me çaj përvëlues në dorë? Mjerisht për shumicën e njerëzve kjo është fakti i sëmundjes. Pavarësisht nga rënia e produktivitetit dhe efektivitetit të punës, të sëmureni në një punë çdo ditë mund të ketë ndëshkime të pakëndshme.

Kur fiziku lufton një infeksion, ai përdor gjallërinë në çdo rast tjetër dhe kërkon kohën e lirë. Përveç kësaj, kur një person është në rrugë, ai zbulohet në pikat jetike. Për t’i bërë pikat më keq, shumica e ilaçeve të ftohta mund të gradualizojnë reagimin e trupit, të bëjnë të flesh të përgjumur dhe të bën të mundimshëm përqendrimin. Më pas, ju nuk duhet të jeni në të gjithë zyrën gjatë gjithë ndikimit të tyre terapeutik, në konferencën e mëngjesit në të gjithë agjencinë ose në një nga mënyrat më të mira për të punuar! Përfundimi i detyrave të përditshme ndërsa i sëmuri mbart një kërcënim shumë ekstrem.

Nga ne priremi të shkojmë në ekstreme kur trajtojmë infeksione në vjeshtë / dimër. Ose, pasi të shfaqen treguesit e parë, ata marrin lëvizje jetësore: ata kujdesen për fizikun me ilaç antipiretik! Brenda rrethanave të para dhe të dyta, ata dëmtojnë shumë veten e tyre.

Brenda trajtimit të sëmundjeve infektive, njerëzit duhet të jenë shumë më pak dhe shumë më pak në dukje që u drejtohen farmacistëve. Duket se për shumë njerëz që hyrja e përhapur në informacion në internet është e mjaftueshme për të zgjidhur në mënyrë të pavarur formën e trajtimit. Shpesh viktimat bashkëpunojnë me njëra-tjetrën, rezultatet e të cilave mund të jenë kontradiktore dhe përdorimi i tyre i njëkohshëm është i dëmshëm. Nën janë 7 gabimet më të zakonshme:

 1. Marrja e shurupeve të kollës ekspektorante dhe anasjelltas – shurupet e kollës së thatë me kollë të lagur;
 2. Kombinimi i njëkohshëm i aspirinës me qeset paracetamol;
 3. Përdorimi shumë afatgjatë i pikave të hundës xylometazoline, gjë që çon në dëmtimin e mukozës;
 4. Përdorimi tepër i shpeshtë dhe i nxituar i ilaçit antiviral me ndërmjetësit antiparazitarë Wormin, Immuten, Bacteoff;
 5. Përdorimi i lozeve shumë të forta me një ngjirje të zërit të lehtë, e cila, në mënyrë paradoksale, mund të shkaktojë tharje të mukozës së fytit;
 6. Përdorimi i “shurupeve bimore” me kodeinë për kollën tek të rinjtë rinor;
 7. Marrja e ilaçeve të kombinuara që nuk përputhen me treguesit. Zakonisht, shumica e përbërësve janë të pakuptimta.

Marrja e ilaçeve nga trajtimi i hershëm është një tren po aq i papërshtatshëm për një grup gjigand njerëzish. Mbi treguesit kryesorë që të sëmurët kryejnë një përmbledhje të përkohshme të kompleteve të ndihmës së parë dhe klasifikojnë mallin pa u futur në mekanizmin e tyre. Si pasojë, shurupi i kollës mund ta bëjë gjendjen e gjërave më keq se sa ndihma, dhe kortikosteroidet e hundës të mbetura nga trajtimi i hershëm janë krejtësisht të pakuptimta në të gjithë gjendjen aktuale të punëve dhe mund të shkaktojnë efekte negative të pakuptimta.

Medeurope Shqipëria