Lumiskin Иновативен пигментационен крем Къде да купя, Цена

лумискин - 3

Стресът е един от факторите, които могат да ускорят процеса на стареене и да повлияят негативно на кожата ни. С начина на живот, който имаме, кожата ни е склонна да се сблъсква с различни проблеми, свързани със стареенето и излагането на вредни замърсители и слънце, причинявайки наличието на екстремна пигментация. За това с помощта на природата е постигнато създаването на иновативна формула, способна ефективно да се бори срещу пигментацията на кожата, благодарение на Lumiskin, крем с мощна формула, който носи здраве и красота на кожата. Прочетете и разберете какво представлява това лечение на кожата.

Какво представлява Lumiskin?

Collagena Lumiskin е новият крем с иновативна формула за борба с пигментацията на кожата и спомага за намаляване на признаците, причинени от стареенето за кратко време. Хиперпигментацията е проблем, който причинява прекомерно и неравномерно разпределение на меланин (пигмент на кожата) и проблем, който се среща при 95% от жените над 25 години.

Този крем с иновативна формула за депигментация на кожата неутрализира излишния меланин, който се натрупва в епителните клетки, като ефективно активира метаболизма на съединителната тъкан и по този начин стимулира образуването на нови колагенови влакна.

Къде да купя Lumiskin?

Кремът Collagena Lumiskin може да бъде закупен само от официалния уебсайт, всъщност това е ексклузивен продукт, който не се предлага на Amazon, Ebay или други индустриални сайтове.

Отидете на уебсайта на производителя и купете с 50% отстъпка

Цената на крем Collagena Lumiskin се продава ограничена до 42,95 евро, вместо до 85,90 евро с 50% отстъпка и безплатна доставка до вашата врата!

Коментар ça Марке?

Lumiskin действа чрез регулиране на производството на тирозиназа, прекурсор, който активира меланина, естествения пигмент на кожата ви, за да изсветли тъмните петна и да подобри естествения блясък на кожата ви. Помага за предотвратяване на увреждане от UV A и UVB активност и хипопигментация, предизвикани от други фактори, които могат да причинят кожни промени.

Тази иновативна серумна формула е създадена като лечение срещу хиперпигментация на кожата. Неговите компоненти са способни да неутрализират прекомерното производство на меланин, който се натрупва в кожните клетки.

Просто чрез активиране на метаболитните процеси на съединителната тъкан и стимулиране на образуването на колаген.

Уникалната формула на Collagena Lumiskin също е способна на:

 • Предотвратява хиперпигментацията на кожата.
 • Регулира и унифицира тена.
 • Изглажда бръчките и хидратира кожата.

Ползи от използването на крема!

Уникалната му формула предлага и следните предимства за кожата:

Lumiskin Lumiskin Collagen Serum е подходящ за кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете и раменете. Действието на серума действа за:

 • Блокира процеса на стареене на кожата и образуването на бръчки.
 • Елиминира хиперпигментацията и предотвратява повторната й поява.
 • Напълно подобрява външния вид на кожата, като изглажда тена.
 • Придава еластичност и изглажда дълбоките бръчки.
 • Подобрява защитните процеси на дермата и клетъчната имунна система.
 • Освен това предпазва от UV лъчи.
 • Дайте свежо, здраво лице и третирано място.
 • Напълно елиминира хиперпигментацията на кожата само за един месец от лечението.
 • Дава видима регенерация на външния вид на кожата от първата седмица на приложение.
 • Гладки бръчки и бразди.
 • Придайте на кожата си гладък и ясен тен.

Какъв е съставът му?

Lumiskin Collagen Lumiskin съдържа уникални и изключително естествени съставки, които не са вредни за кожата и тялото и са преминали множество клинични тестове с положителни резултати, преди да бъдат пуснати на пазара.

Lumiskin колаген Lumiskin е съставен от компоненти, които не са вредни за кожата и тялото и преди всичко те са преминали множество клинични тестове преди пускането на пазара на продукта, всъщност съставът му е 100% органичен и преди всичко не съдържа парабени, силикони, минерални масла, синтетични багрила и консерванти.

Има ли странични ефекти?

Съставът на Collagena Lumiskin е 100% органичен, тоест не съдържа парабени, силикони, консерванти или други вещества, които могат да причинят странични ефекти или противопоказания.

 • При 100% от хората, които са използвали продукта, елиминирана пигментацията на кожата.
 • През първата седмица от приложението всеки забеляза видимо подобрение на кожата си.
 • След 30 дни на нанасяне на продукта проблемите с пигментацията са напълно премахнати.
 • При 98% от жените, които редовно използват крема, те възстановяват равномерен тон на кожата си.

Как го използвате?

Lumiskin е много лесен за използване, просто повторете следната процедура за прилагане само за един месец:

 • Нанасяйте ежедневно сутрин и вечер върху лицето, шията, деколтето и гърба след внимателно почистване и масажирайте, докато се абсорбира напълно.
 • Ако петната ви не са особено тъмни, еднократно нанасяне сутрин ще бъде достатъчно.
 • Няма нужда да прилагате други кремове за красота, когато използвате Collagena Lumiskin

Потребителски отзиви

Бях много скептичен, преди да го купя, след това прочетох различните отзиви от тези, които са го опитали и са се убедили. От раждането имам петна по бузите, кафяви петна и опитвайки този крем, започнах да виждам подобрения: те не са изчезнали напълно, но са се изчистили и накрая вече не използвам база, за да ги скрие.

Сега с възрастта има много петна по кожата ми, просто трябва да отида при хирурга. Един мой приятел ми препоръча този крем, много кадифен и много от петната, които се появиха на лицето ми с използването на този крем, бяха почистени.

Нашето заключение

Този патентован продукт за грижа за кожата е формулиран от компания, която от десетилетия е посветена на разработването на активни съставки и създаването на иновативни концепции за козметика, базирани на майсторството на биотехнологиите, фината химия и добив. Plant е водеща компания в разработването на широка гама високоефективни съставки за грижа за кожата.

Lumiskin действа директно чрез инхибиране на производството на меланин чрез инхибиране на пътищата и производството на тирозиназа, в допълнение към регулирането на защитните функции на кожата. Съставът и естествените съставки правят този крем отличен продукт, който не представлява риск за здравето и кремът може да се използва както от мъже, така и от жени на пълнолетие.

Medeurope Bulgaria