Hallókészülék SOUNDIMINE Earelief: értékelés, ár Magyarországon

Az innovatív hallókészülék A SOUNDIMINE Earelief kifejezetten hallássérültek számára készült. A terméket az évek során a vezető amerikai tudósok hozták létre, és a robotika és a nanotechnológia legjobb eredményeit képviselték. A terméknek számos más előnye van a többi analóghoz képest, ami lehetővé teszi a süketséggel rendelkező betegek számára, hogy hosszú időre elfelejtsék betegségüket.

Ezután beszélünk a SOUNDIMINE Earelief jellemzőiről, előnyeiről és áráról. Különös figyelmet fordítanak az eredeti termék megvásárlására és a hamisítványok elkerülésére, amelyeket gyakran hirdetnek a szociális hálózatokban. A felülvizsgálat bemutatja a SOUNDIMINE-ról szóló valós fogyasztói véleményeket is, amelyek a készülék működését ellenőrzik.

Hallókészülék SOUNDIMINE Earelief

A süketség okai

Az évek során a hallás gyengül, és a személy megszűnik bizonyos hang rezgések között. A statisztikák szerint a 60 éves és idősebb emberek 75% -ának hallási problémája van, és egyes országokban ez a szám eléri a 90% -ot. Néhány magas zajszinthez kapcsolódó szakma képviselői hamarabb elkezdnek hallani a hallásukat, és 30–40 éves korukban süketekké válnak.

A süketség bármilyen korban fordulhat elő. Általában a betegség gyorsan fejlődik, így nincs lehetőség a hatékony kezelésre. A szakértők rámutatnak a süketség következő gyakori okaira:

 • a test öregedése;
 • zaj expozíció;
 • az auricle fizikai sérülése;
 • gyógyszerek (különösen antibiotikumok);
 • krónikus betegségek (otitis, fertőző betegségek).

Hangos zenehallgatás fejhallgatóban, vattapálcák elhasználása és a víz állandó behatolása a fülbe süketséget okozhat. A halláskárosodás ezekben az esetekben fokozatosan és szinte észrevétlenül fordul elő, aminek következtében a beteg túl későn megtanulja a betegséget.

Segít a hallókészülék?

Ma a gyógyászatban csak egy hatékony módja van a süketség megszabadulásának. Speciális készüléket visel, amely erősíti a külső hangokat. A készülék a fülébe van helyezve, és szinte teljesen megoldja a hallás problémáját. Ezekre a termékekre a következő követelmények vonatkoznak:

 • kis súly;
 • hordozhatóság;
 • láthatatlanság mások számára;
 • súlyos halláskárosodás esetén.

A modern hallókészülékeknek alkalmasnak kell lenniük minden korosztály számára, nem kell negatívan befolyásolniuk a tulajdonos egészségét, és biztonságosan rögzíteniük kell a fülkagylóban. További tényezők az ilyen termékek kiválasztásakor a hosszú élettartam, az elfogadható ár és a sérülések ellenállása. Egyes eszközök többféle működési móddal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az idegen zaj érzékelésének hangerejét a süketség vagy a környezet mértékétől függően.

SOUNDIMINE A korai felismerés – a süketség hatékony megsemmisítése

A közelmúltban a fejlett hallókészülék, a SOUNDIMINE Earelief, az Egyesült Államokban gyártott, belépett a piacra. A készülék megkülönböztető jellemzője az volt, hogy a robotika területén innovatív fejlesztéseket vezettek be a tervbe. A termék elkaphatja a legkisebb hang vibrációt, elnyomja az ultrahangos hullámokat, csak azokat a külső levegő rezgéseket dolgozza fel, amelyek fontosak egy személy számára.

SOUNDIMINE A korai felismerés - a süketség hatékony megsemmisítése

SOUNDIMINE Earelief – a legújabb generációs hallókészülék saját intelligenciájával. Először is felismeri a beszélgetések, az autók, a jelzőberendezések és a természet hangjait. Kisebb zaj megszűnik, ami csökkenti az agy terhelését, mert rendkívül fontos információkat kap. A hangszórón keresztül továbbított hangok, a lehető legközelebb a természeteshez.

A termék előnyei

A SOUNDIMINE Earelief kialakításánál egy nanoprocesszor van telepítve, amely a legkisebb levegőáramlást a 20 és 120 dB közötti tartományban tartja. A fogási távolság több száz méter. A készülék stabil hangzást biztosít, kivéve a ropogást, a fütyülést, az egyéb irritáló rezgéseket. A legfontosabb előnyök listája:

 • kis súly;
 • semleges szín a szem számára;
 • magas érzékenység az emberi beszédre;
 • kis méret;
 • gyors alkalmazkodás minden időjárási körülmények között;
 • a suttogások és a csendes hangok meghallgatásának képessége.

A SOUNDIMINE Earelief hallókészülék jellemzői

Több órás használat után a hallókészülék önállóan állítja be a rezgések tartományát, amelyben működni fog, és alkalmazkodik a külső környezethez is. A SOUNDIMINE Earelief teljes készletéhez használati utasítás, jótállási kártya, kényelmes töltő tartozik. Ezenkívül három cserélhető szilikoncsúcsot tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy biztonságosan rögzítse az eszközt bármelyik fülbe. A terméket úgy tervezték, hogy ideális legyen a jobb és a bal fül számára. Az újratöltés nélküli munkaidő a használat intenzitásától függően néhány naptól néhány hétig terjed.

Hol vásárolhatok SOUNDIMINE Magyarországon?

A hallókészülék megrendelése A SOUNDIMINE Earelief csak a gyártó hivatalos honlapján lehet. A gyógyszertári láncokban és a szakosodott gyógyszertárakban nem eladó. Ennek oka a saját gyártók védelme, az engedélyek megszerzése Magyarországon és a szomszédos országokban. Egy termék megvásárlásához egyszerű eljárást kell végrehajtania az ügyfél személyes adatainak kitöltésével: vezetéknév és keresztnév, szállítási cím, e-mail cím, telefonszám. A fizetés után a készüléket egy hónapon belül elküldi a címzettnek és a szállítási időt.

Legyen óvatos az áru megrendelésekor, a hivatalos gyártó honlapján. A hamisítványok elkerülése érdekében ellenőrizze az eredetiséget. A SOUNDIMINE Earelief gyártó cég garantálja a visszatérítést, ha valamilyen okból a termék nem felel meg a funkcióinak. A legtöbb bróker nem ajánlja ezt a lehetőséget. Túl sok árengedményt kell árulnia a potenciális vevőnek. A SOUNDIMINE Earelief ára Lengyelországban 297 zł, Magyarországon 20500 forint, Romániában 300 Lei.

Hallókészülék vásárlása SOUNDIMINE Earelief

Valódi fogyasztói vélemények

Több mint 20.000 felhasználó már tesztelte a SOUNDIMINE Earelief hatékonyságát. Ezután bemutatjuk a honfitársak véleményét, akik saját tapasztalataik alapján értékelték a termék megfelelőségét a megadott jellemzőkkel.

Frankiska, 56 éves, Debrecen:
Több mint 10 éve hallom problémáimat, de az elmúlt évben szinte teljesen megszűntem a hangok megkülönböztetését. A középfülgyulladás hibája, majdnem teljesen süketség. A kezelőorvos azt javasolta, hogy hallókészüléket vásároljak, mivel lehetővé tenné a környező világ hangjainak megkülönböztetését. Egy barátom azt tanácsolta, hogy rendeljem a SOUNDIMINE-t, amit én magam használtam és elégedett voltam. A készülék két héten belül érkezett, a csomagban eltávolítható füldugók, töltő, utasítások, jótállási kártya volt.

A SOUNDIMINE Earelief tényleg működik: a készüléket alkalmazva kezdtem megkülönböztetni a környező világ hangjait. Nyilvánvalóan hallotta az emberi beszéd és a gépi jeleket, ami különösen fontos a város számára. A hangok fontos és kevésbé fontos elválasztása a nanoprocesszor bevezetésével – az amerikai tudósok fejlett fejlődésével – lehetséges. Már több hónapig használom a SOUNDIMINE fejhallgatót, nagyon örülök, hogy megrendeltem, és nem fogom cserélni más analógokra.

Lázár, 48 éves, Miskolc:
A halláskárosodás több évvel ezelőtt kezdődött a szakmai tevékenység miatt. Hőerőműben dolgozom, ahol a zajszint eléri a több száz dB-t. A vizsgálat eredményei szerint az orvosok kiábrándító ítéletet adtak ki: a hallásvesztés halad. A hallókészülék segíthet megoldani a problémát, de már régóta gondoltam, hogy melyiket választja. A vélemények és információk interneten történő áttekintése után úgy döntöttem, hogy megállok a SOUNDIMINE Earelief-en.

A termékgyártó biztosította, hogy ez fejlett fejlesztés a hallókészülékek világában. Elismerem, hogy ez igaz: a készülék csak a szükséges hangokat ismeri fel, kivéve a különböző zajokat vagy sípokat. A terméket kis mérete, kis súlya, semleges színe jellemzi. Könnyen behelyezhető a fülbe, eltávolítható, tölthető. A hamisítványok elkerülése érdekében ajánlom a termékeket a gyártó hivatalos honlapján. A SOUNDIMINE Earelief segített visszaszerezni a hallást és az élet örömét.

Vélemények a SOUNDIMINE Earelief hallókészülékéről

Így a SOUNDIMINE Earelief termék az amerikai tudósok innovatív fejlesztése. A robotika legjobb eredményeit ötvözve, a könnyű használat és a hangfelismerés hatékonysága nélkülözhetetlen a halláskárosodásban szenvedő betegek számára. Több tízezer ember értékelte a SOUNDIMINE Earelief funkcióját, így megbízható.

Rating
( No ratings yet )
MedExpert Magyarország

A folyóiratok főszerkesztője: "MedEurope" és "Obzoroff" - az orvostudomány, a kozmetika és a táplálkozás szakembere. Számos, az egészséggel és a szokásos betegségek kezelésének módszereivel foglalkozó cikk szerzője, tapasztalt szakemberekkel együttműködve, akiknek életrajzai a szerző honlapján találhatók - https://obzoroff.info/category/authors/

A szerző a "Terápia", a "Kardiológia", a "Funkcionális diagnosztika", valamint az Európai Általános Iskola Iskola Tanúsítványa (ESCH) bizonyítványait tartalmazza az "Újságírás" szakterületen.

Felsőbb filológiai oktatás (Kijev Nemzetközi Egyetem (KiMU), specializáció „Angol és német nyelvek”. Több mint 10 éve van egy gyakorlati tapasztalat az egyetemen, a filológiai tudományok jelöltje.

A MedEurope magazin főszerkesztője több mint 30 tudományos folyóiratban publikál. Folyékonyan oroszul, lengyelül, angolul és németül. "Hobbi" -ként "copywriter" -ként él.

A "MedEurope" projekt vezetője, a különböző országokból származó professzionális újságírók és fordítók együttesével, az alábbi témákról tájékoztató cikkeket és termékismertetőket ír: "Orvostudomány", "Dietológia", "Farmakológia", "Divat és stílus", "Szépség és egészség" .