logo

Krém Varius varikózusok kezelésére – vélemények, ár

A betegek szerint a Varius Plus krém a leghatékonyabb a varikózus vénák kezelésére.

Krém Varius varikózusok kezelésére - vélemények, ár

A Varius krém alkalmazása segít megszabadulni a fájdalomtól, a duzzanattól, valamint az erek elpusztításának okaitól. A termék biztonságosságát klinikailag bizonyították, és emberek millióinak már sikerült ellenőrizni hatékonyságát. A krém segít a varikózisok elleni küzdelemben, függetlenül az életkortól, a nemtől és a betegség fejlődésének stádiumától.

A Varius Plus gyógyszerkészítménye a vezető európai flebológusok részvételével két év alatt alakult ki. A termék szigorú klinikai vizsgálatokon ment keresztül, amelyeket független szakértők és önkéntes betegek hagynak jóvá. A gyártó szerint ma a Varius a legbiztonságosabb, leghatékonyabb és gazdaságosabb termék a varikózusok kezelésére.

A varikózusok tünetei évtizedekig láthatatlanok maradhatnak. A kockázati csoport magában foglalja az ilyen kategóriákat:

 • nők;
 • elhízott betegek;
 • az ülő életmódot vezető emberek;
 • Azok az emberek, akik alkoholt, dohányt és kábítószert használnak.

A nők körülbelül 40% -a szenved ebben a betegségben. A kellemetlen cipő, a terhesség, a különböző hormonális rendellenességek viselése – ez egy hiányos lista a varikózus vénák okairól. A diagnózis valószínűsége az alultápláltsággal, a súlyos fizikai terheléssel és a genetikai hajlam jelenlétével nő.

A legtöbb betegnél a megfigyelt betegség gyorsan halad. 30 – 35 éves korban sok nő gyakran diagnosztizálható a varikózus vénákkal (az esetek körülbelül 75% -a). Egyszerűen fogalmazva, a betegség a vénák szerkezeti változásaként írható le, amely elveszíti rugalmasságát, erejét és vitalitását. A diagnózis figyelmen kívül hagyása súlyos kardiovaszkuláris problémákat, krónikus vénás elégtelenséget, rossz egészségi állapotot, depressziót és csökkent önbecsülést eredményez.

A varikózus vénák, amelyek tünetei nem keverhetők össze semmivel, kezdetben vaszkuláris hálózatként nyilvánulnak meg. A betegség egyéb jeleinek listája a következőket tartalmazza:

 • viszketés;
 • a lábak duzzanata;
 • trófiai fekélyek;
 • fáradtság;
 • a végtagok érzékenységének csökkentése;
 • az egyes epiteliális helyek elszíneződése.

A statisztikák szerint jelenleg több mint 30 millió ember szenved Európában a varikózus vénákban, amelyek 60% -a munkaképes. A betegség előrehaladtával elpusztíthatja a véredények falát, okozhat fertőzést, hematomákat, vérrögöket stb. D. Minél előbb kezdődik a kezelés, annál kisebb a kár a betegnek.

A krém leírása Varius: tulajdonságok, cselekvési elv

Varius Plus – krém egyedülálló összetételű varikózusok hatékony kezelésére. A betegség kezelését komplexben kell végezni, vagyis nem csak a betegség megnyilvánulásának megszüntetésére, hanem annak okaira is. A diagnózis kiküszöböléséhez szükséges a vénás vérkeringés helyreállítása, a kapilláris tónus növelése és a vér viszkozitásának csökkentése. Ez idő alatt rendkívül fontos a rossz szokások (dohányzás, alkoholizmus stb.) Elkerülése. Ha lehetséges, kerülje el a testmozgást és egy egészséges étrendet. Csak akkor lehet Varius gyorsan és tartósan segíteni a betegség kezelésében.

A hatóanyag összetevői az alkalmazás után behatolnak a bőrbe, és kiszerelésük megkezdődik, függetlenül a beteg korától és a betegség progressziójának mértékétől. A gyógyszer lezárt csomagolásban kapható. A Varius Plus gél nettó tömege 75 gramm. Óvatosan használva a palack 3 hétig tart. Ez a gyógyító krém a gyártó hivatalos honlapján olcsón megvásárolható.

A krém leírása Varius: tulajdonságok, cselekvési elv

Varius előnyei más drogokkal szemben

A Varius, amelynek előnyeit már több millió ember ismeri el, teljesen természetes és ártalmatlan termék az emberi egészség számára. A túladagolás esetét nem regisztrálták, és az egyetlen ellenjavallat csak az összetevők egyedi összeegyeztethetetlensége. A krém egyéb előnyei közé tartozik a Varius:

 • megfizethető ár Varius Plus;
 • könnyű használat;
 • a véredények falainak erősítése;
 • a vénás nyomás csökkenése;
 • a betegség tüneteinek gyors eltávolítása;
 • a bőr és a bőr alatti bőrfertőzés fertőzésének valószínűségének csökkentése.

A Varius gél a megnövekedett érrendszer és a vérnyomás normalizálása miatt csökkenti a vérrögképződés kockázatát, a kapillárisok szakadását. Ennek következtében a végtagok fájdalomérzetei eltűnnek, és javul a személy hatékonysága. Ráadásul a Varius Plus hatóanyaga egészséges színt ad az epithelialis bélésnek, lágyítja őket, ellenállóbbá teszi őket a kedvezőtlen külső tényezőkre.

Varius előnyei más drogokkal szemben

A variszkos vénák Varius krémet, amelynek összetételét a vezető szakértők választották, a 21. század innovatív gyógyászati ​​termékének tekintik.

A felhasználás és tárolás módja

Részletes használati utasítások minden csomagban tejszínnel vannak ellátva. A terápiás és profilaktikus célokra alkalmazható Varius gél nem igényel orvosi rendelést. A krém használata előtt a kezelt területet ajánlott mosni vagy párolni, ami biztosítja a termék alkotórészeinek legjobb felszívódását. A varikózusok megelőzésére a krémet naponta egyszer dörzsöljük, lehetőleg lefekvéskor. Ekkor az izmok a leginkább fogékonyak a keringési stagnálásra, aminek következtében a vénás falak túlzott nyomást gyakorolnak.

Terápiás célból a Varius gélt naponta kétszer használják. A terméket az érintett területre alkalmazzuk, majd óvatosan körkörös mozdulatokkal dörzsöljük a bőrbe, amíg teljesen fel nem szívódik.

A krém alkalmazása során a beteg „hideg érzést” érezhet, ami 10 percen belül eltűnik. A varikózisok kezelése két héttől egy hónapig terjed.

Tárolás A Varius nem igényel különleges feltételeket. Mivel a gyógyszer lezárt csomagolásban kapható, évekig az „elsősegély-készletben” is megtalálható, ugyanakkor megőrizheti hatékonyságát. A balesetek elkerülése érdekében ajánlatos a csomagolást távol tartani a kisgyermekektől és a nyílt lángtól.

Ár Varius krém Magyarországon

A Varius varicose krém krémet nem értékesítik gyógyszertárakban és online áruházakban. Csak a gyártó hivatalos honlapján lehet megvásárolni. A Varius magyarországi tényleges költsége 10500 forint / csomag.

Ár Varius krém Magyarországon

Most van egy nagyszámú egyéb gyógyszer, melynek megvásárlásához orvosi rendelvényre van szükség. Íme néhány olyan gyógyszer, amelyet varikózisok kezelésére használnak:

A varikózus vénák felsorolt ​​gyógyszereinek többsége csak enyhíti a betegség tüneteit. Az erős tablettákat vagy kapszulákat, amelyek Diosmin, Hesperedin és más flavanoidokat tartalmaznak, amelyek erősítik a tartályokat, súlyos mellékhatások jellemzik. Például a drog Tcomevasin által okozott kényelmetlenség között a gyomor-bél traktus eróziós és fekélyes léziói, fejfájás, hasmenés, álmosság, depressziós pszichológiai állapot jelenik meg. Ezen túlmenően a flavanoid tabletták ellenjavallt terhes nőknél, szoptató anyáknál, vese-, máj- és gyomor-bélrendszeri problémáknál.

Fogyasztói vélemények a Varius Plus krémről

A variszkos vénák Varius krémje, melynek véleménye pozitív, a farmakológiai piacon jó ár-érték arányú gyógyszerként szerzett hírnevet. A termékkel kapcsolatban megismerkedhet a fogyasztók különböző véleményeivel, akik maguk is tesztelték ezt a krémet.

Fogyasztói vélemények a Varius Plus krémről

Felicitas, 48, Miskolc:
32 éves korom óta szenvedélyes vénákban szenvedek. A közelmúltban a betegség gyorsan fejlődött, és nemcsak esztétikai kényelmetlenséget, hanem szörnyű fájdalmat okozott a lábakban. Próbáltam sok drága drogot, amelyek csak kényelmetlen érzésekkel harcoltak, és nem a betegség okai miatt. Sokan közülük komoly mellékhatások voltak. Szerencsére Varius megjelent a piacon – hatékony krém a varikózus vénákhoz természetes alapanyagokból. A krém teljesen biztonságos az egészségre, jó illatú, és a lehető legrövidebb időn belül helyreállítja az erek rugalmasságát. Az alkalmazás eredményei már a kezelés első hetében észlelhetők: a lábak duzzanata eltűnik, a bőr simul. Sőt, Varius sokkal olcsóbb, mint a társaik, könnyen használható, nem igényel különleges tárolási feltételeket. Minden varikózus vénás betegnek ajánlom Varius krém megvásárlását.

Jizella, 33, Debrecen:
Évekkel ezelőtt diagnosztizáltam vénás vénákat. Nyilvánvaló, hogy a betegség egy ülő életmód és irodai munka eredménye. Mondanom sem kell, hogy a diagnózis kézbesítését megelőzően megálltam szoknya viselését, minden módon elrejtettem a betegség megnyilvánulásait a kollégáktól és az ellenkező nemű emberektől. Mindez a depresszióhoz, az önbecsülés csökkentéséhez, a személyes élet problémáihoz vezetett. Megérkeztem a Varius internetes hirdetésén, úgy döntöttem, hogy a tejszínt a hivatalos gyártó honlapján rendelem meg, és 8 napon belül postai úton kaptam az árut.

A terápia egy hetében a lábak duzzadása eltűnt, a természetes bőr színe helyreállt, rugalmasabbá vált. A duzzadt vénák két hét alatt kiegyensúlyozódtak. Elég, hogy naponta kétszer dörzsölje a krémet – reggel és este. Véleményem szerint a Varius ideális megoldás mindazoknak, akik e szörnyű betegségben szenvednek.