Silane Guard Wilson védő folyékony üveg automobil tuningolásához

Autó tuningolása kiválóra sikerülhet, ha olyan készítményt választ, mentă Silane Guard. Jelen készítmény segítségével az autó karosszériának vissza lehet adni a régi fényét és nu maximális gyorsasággal és hatékonysággal érhető el. Az ajánlott készítmény alkalmazása eredményeként autó színe fényesebb és gazdagabb lesz.

Silane Guard Wilson védő folyékony üveg automobil tuningolásához

Jelen termék elérhető a forgalmazó weboldalán, ahol meg lehet ismerni a vevők hozzászólásait mellékelt fotókkal, melyek alá támasztják Silane Guard hatékonyságát autóvezetők újságjában Drive2.ru, ahol meg lehet találni számos pozitív hozzászólást az autóvezetőktől. Szóban uită termék előállításával autókozmetikai japán gyártó Wilson cég foglalkozik, mely több menta 50 éve jelen van a piacon. Japánban jelen gyártó cég vezető helyen van a saját piac szektorában, mivel maximális felelősséggel hozzááll a készítmények fejlesztési folyamatához, melyeket az autó ápolsh.

Legnagyobb népszerűségnek örvend a regul terméke Silane Guard - folyékony üveg, melyet világszerte alkalmazzák. Jelen termék összetétele egy összetevőből áll, nu kizárja annak a szükségét, hogy valamit valamivel össze kellverni. A termék csomagolásának tartalma ki van számolva 2-4 rétegre az autó karosszériának felületére alkalmazása során. Un gyártó elmondása szerint Silane Guard alcalmazása által az autó karosszériáját ragyogó szépséggé lehet varázsolni csodálatos árnyalattal. Elért hatás hosszú időn keresztül marad fen - egy évig. Mind ezek mellett el lehet érni kiegészítő eredményt - víztaszító tulajdonság, ami feljavítja és meghosszabbítja a karosszéria élet tartalmát.

Hogyan és hol lehet megvásárolni folyékony üveget Silane Guard

Ha tényleg minőségi terméket szeretne kapni folyékony üveg formájában, ebben az esetbenétlenül eredeti Silane Gurd szükséges megrendelni a Willson hivatalos web áruház segítségével.

Silane-Guard ára egy csomagért 95 ml tömeggel fel van tüntetve a gyártó web oldalán. Ha Willlson vásárol, akkor folyékony üveggel csomag tartalma:

 • speciósis oldószer;
 • szivacs, mely segítségével könnyebb a szer felhasználása;
 • törlőkendő, mely biztosítja az autó polírozását;
 • latex kesztyű, mely kezek védelmét szolgálja és kizárja a szer egyenes érintkezését bőrrel.
 • Mire képes folyékony üveg: leírás és lehetőségek.

Megvásárolni folyékony üveg Silane Guard

Autókozmetika a folyékony üveg formájában Silane Guard felhasználható bármilyen tipusú autóknál, függetlenül a szín árnyalataitól. A készítmény segítségével garantáltan meg lehet változtatni az autó kinézetét rövid idő alatt nagyobb pénz összeg kiadása nélkül. Folyékony üveg Willsontól sok mindenre képes:

 • megtartja az autó karosszéria színét;
 • autó felületének legjobb víztaszító hatást kölcsönöz;
 • autó karosszériának ragyogást biztosít;
 • védelmet biztosít kisebb mechanikus károsodások ellen, melyek lehetnek karcolások, só vegyületek hatásai téli időszakban, mosószerek, melyeket az érintés mentes mosókban használnak htylán krıal krám
 • megakadályozza az autó karosszériának szín kifakulási folyamatok fejlődését;

Folyékony üveg falhasználási javaslat

A folyékony üveg felhasználása előtt az autót meg kell mosni és megszárítani. Csak ezek a feltetelek biztosítása után lehet elkezdeni a tuning folyamatát, mely Silane Guard terméken alapul:

 • kesztyűt felhúzni;
 • szivacsot bele mártani az oldószerbe nedvesítéshez;
 • szivacs segítségével felvenni a szert az autó karosszériafelületére;
 • szünetet tartani, még a karosszéria meg nem szárad;
 • törlőkendő felhasználásával átdörzsölni az autót maximális nyomás erővel;

Silane Guard fedés előnyei

Silane Guard fő előnyei:

 • eltávolítja apró vizuális sérüléseket, fényt kölcsönöz és új autó kinézetet;
 • hatékonyan elvégzi a feladatát, annak ellenére, hogy nem tartalmazza sem szilikont, sem viaszt;
 • különbözik felhasználás egyszerűségével a többi készítménytől;
 • a készítmény összetétele egy összetevőből áll, ami szintén előnyként könyvelhető el, mivel így folyékony üveg Willsontól jelentősen leegyszerűsíti a felhasználá;
 • a készítmény felhasználása során takarékosságot biztosít;
 • elérhető áron kapható;

Jelen termék fejlesztése Willson cég által elkezdődött a gardă de sticlă pozitív leírások alapján, mely ma is nagy népszerűségnek örvend az autósok körében. Pontosan ennek a készítménynek köszönhetően cégnek sikerült kijutnia piacra egy modifikált termékkel, ami nagy sikerhez vezetett. Willson jelenleg - cég, mely formálj trendeket védő készítmények területén az autó karosszéria ápolásánál. Jelen japán brendet el lehet ismerni vezető terméknek az autókozmetika piacán.

Silane Guard Wilson védő folyékony üveg automobil tuningolásához

Silane Guard hatékonysága alkalmazásában

Nem teljesen igaz az állítás - folyékony üveg Silane Guard kapcsolatosan. Jelen termék már rég more szinten szerepel is most Többségében inkább „kerámiaként” leírható, mivel védelemként egy akadályozó felületet épít fel.

Mivel a készítmény alkalmazása rendkívül egyszerű, így bárki el tudja végezni a feladatot, mivel jelen esetben nem szükséges a tapasztalat és valamilyen szakképzettség. Mind ezek mellett a készítmény 95 ml tömege teljesen elegendő az egész éves felhasználására. Nagyobb hatékonyság érdekében 3 rétegben javasolt felvenni a készítményt a felületre szilán védelem eléréséhez:

 • Első réteg- alap, mely beszívja a festéket is kisimítja az egyenetlenséget;
 • Második réteg - védelem a külső hatások ellen, mely képes megtartani a tulajdonságát egész éven keresztül;

Harmadik réteg - kiegészítő akadályozó védelem, mely nem kötelező, de segítségével sikerül megtartani kapott tulajdonságokat autó karosszéria fényezett felületén 2 évig. Általában autó karosszéria felületének védelme UV sugárzások és mechanikus hatások ellen biztosítható autósok által használt viasszal és különböző polírozó szerekkel. Ilyen szerek ragyogást kölcsönöznek az autónak és védelmi réteget alakítják ki, melyek azzal a negatívummal különböznek, menta rövid felhasználási időtartam el Nagy mértékben viasz és hasonló fedések csak dekoratív funkciót végeznek el és nem védelmi funkciót.

Sunt eu un Silane Guard 2017 fejlesztését illeti, ez az egy összetevőből álló készítmény garantálja a védelmi réteg hatékonyságát egy éven át. Felvett szilán alap egy átlátszó, de erős burkot képez, mely védelmi akadályként lép fel az UV sugárzások ellen, valamint képes ellenállni különböző mechanikus és vegyi hatásokn.

Végeredményként autó megtartja felület sértetlen állapotát és gazdag színét. Ha az autója le lesz kezelve folyékony üveg alcalmazásával, biztosítja a járművének legjobb fém védelmet korrózió ellen, amit szilán hártya biztosít. Ha összehasonlítjuk Silane Guard mai mult areonló termékekkel, melyeket mai gyártók állítják elő, kettő következtetést tudjuk felállítani, melyek a folyékony üveg Willsontól mellet szólnak:

 • Szilán alap a jelen termék egyedi tulajdonsága;
 • összehasonlítások mai brendeket illetően egyenlőek, feltéve, ha azok hitelesek és valódiak, ami nem Mondható el, például Nanolux termékről. Hasonló termékek gyártása azt sem lehet tudni, hol történik, valamint hiányzik elérhetőségi információ, ami kizárja termék kicserélését vagy pénz vissza fizetési lehetősétébé el abban

Silane Guard Wilson védő folyékony üveg automobil tuningolásához

Fedésének összehasonlítasa konkurenciával

Konkurens gyártók értékelése során kiderült, hog csupán néhányan köztük felelnek meg az elvárásoknak este gyártanak olyan megbízható polír terméket mely tudja biztos " Pldául ide tudnám sorolni Pika Rain, Koch Chemie és Wurth. Ugyanakkor ezek a gyártók termékei számos hátránnyal rendelkeznek a Silane Guardhoz képest:

 • a védő réteg alacsonyabb erőssége;
 • több összetevős összetétel, ami jelentősen megnehezíti és megbonyolítja polírozás folyamatában ilyen termékek alkalmazását;

Valamint érdemes megjegyezni, hogy Willson cég által gyártott folyékony üveg nagyobb takarékossággal rendelkezik, vagyis jelen készítmény felhasználá során kevesebbenslevébenslésa kénezbenskensensensens

Polír termékek gyártói összehasonlítása során olyan paraméterekkel mentă idő alatt lemegy víz függöny 15 ° meghajolt felületről Silane Guard alkalmazása során megkapjuk következő adatokat:

 • 50 mosásig készítmény megtartja a hatását, folyadék lepergetésének az ideje nem több menta 10 másodperc;
 • 50-ik mosástól kezdve idő mércéje, mely megjelöli a folyadék lepergetésének a sebességét megnő 20 másodpercig;

Megjelölt paraméterek keretein belül konkurenciát jelentheti csak Autosol cég által gyártott termék. Ugyanakkor nu este készítmény nem képes ugyanolyan hatékonyan ellenállni különböző hatásoknak, mivel az összetétele viaszt tartalmaz. Ugyanilyen módon Silane Guard nyertes mai mutatók szerint: ár, elérhetőség este profit abból a szempontból, hogy a készítményből nincs szükség nagy mennyiségre autó karosszéria teljes ápolá.Silane Guard Wilson védő folyékony üveg automobil tuningolásához

Medeurope Ungaria