Aparatul auditiv SOUNDIMINE Earelief: Prețul în România, recenzii

Aparatul auditiv inovatoare SOUNDIMINE Earelief a fost conceput special pentru persoanele cu deficiențe de auz. Produsul a fost creat de-a lungul anilor de oameni de știință americani de vârf și a încorporat cele mai bune realizări ale roboticii și nanotehnologiei. Produsul are un număr uriaș de avantaje comparativ cu alte analogi, ceea ce permite pacienților cu surditate să uite de mult timp boala lor.

Aparatul auditiv SOUNDIMINE Earelief

Apoi vom vorbi despre caracteristicile lui SOUNDIMINE Earelief, avantajele și prețul acestuia. O atenție deosebită este acordată cumpărării produsului original și evitării falsurilor, adesea promovate în rețelele sociale. Revizuirea va prezenta și recenziile reale despre consumatorul SOUNDIMINE, care a verificat funcționarea dispozitivului în sine.

Cauzele surzeniei

De-a lungul anilor, auzul slăbește și persoana nu mai distinge între anumite vibrații sonore. Potrivit statisticilor, 75% dintre persoanele în vârstă de 60 de ani și mai mari au probleme cu auzul, iar în unele țări acest număr atinge 90%. Reprezentanții unor profesii asociate cu niveluri ridicate de zgomot încep să-și piardă auzul mult mai devreme, iar la vârsta de 30-40 de ani devin surzi.

Surditate poate să apară la orice vârstă. De obicei, boala progresează rapid, lăsând nici o șansă pentru un tratament eficient. Experții subliniază următoarele cauze comune de surzenie:

 • îmbătrânirea corpului;
 • expunerea la zgomot;
 • leziuni fizice ale urechii;
 • medicamente (în special, antibiotice);
 • boli cronice (otită, boli infecțioase).

Dificilul de a asculta muzică în căști, folosirea ineptă a tampoanelor de bumbac și intrarea constantă a apei în ureche poate duce la surzenie. Pierderea auzului în aceste cazuri are loc treptat și aproape imperceptibil, ca urmare a faptului că persoana învață despre boală prea târziu.

Va ajuta un aparat auditiv?

Astăzi în medicină există o singură modalitate eficientă de a scăpa de surditate. El poartă un aparat special care amplifică sunetele externe. Dispozitivul este plasat în ureche și rezolvă aproape complet problema cu auzul. Aceste produse sunt supuse următoarelor cerințe:

 • greutate mica;
 • portabilitate;
 • invizibilitatea față de ceilalți;
 • performanță în tulburări de auz severe.
EXPERTI RECOMANDĂ -  ProstEro tratamentul prostatitei și recuperarea erecției

Aparatele auditive SOUNDIMINE moderne ar trebui să fie adecvate pentru toate categoriile de vârstă, să nu aibă un impact negativ asupra stării de sănătate a proprietarului, fixate în siguranță în auriculă. Factorii suplimentari atunci când alegeți astfel de produse sunt o durată de viață lungă, un preț rezonabil și rezistență la deteriorare. Unele dispozitive au mai multe moduri de funcționare, care vă permit să ajustați volumul percepției zgomotului străin, în funcție de gradul de surzenie sau de mediul înconjurător.

SOUNDIMINE  Earelief – eliminarea eficientă a surzilor

Recent, aparatul auditiv avansat SOUNDIMINE Earelief, fabricat în SUA, a intrat pe piață. O trăsătură distinctivă a dispozitivului a fost introducerea unor noi inovații în domeniul robotizării în proiectare. Produsul poate prinde cele mai mici vibrații sonore, suprimă undele ultrasonice, procesează numai acele vibrații externe de aer care sunt importante pentru o persoană.

SOUNDIMINE Earelief – ultima generatie de aparate auditive cu inteligenta proprie. În primul rând, recunoaște sunetele conversațiilor, mașinilor, echipamentelor de semnalizare și naturii. Zgomotul mic este eliminat, ceea ce reduce încărcătura creierului, deoarece primește informații extrem de importante. Sunetele transmise prin difuzor, cât mai aproape de cele naturale.

SOUNDIMINE  Earelief - eliminarea eficientă a surzilor

Beneficiile produsului

În proiectarea sondei SOUNDIMINE este instalat un nanoprocesor, care captează fluctuațiile cele mai mici ale aerului în intervalul de la 20 la 120 dB. Distanta de prindere este de pana la cateva sute de metri. Dispozitivul oferă un sunet stabil, excluzând cracklingul, fluierul, alte vibrații iritante. Lista beneficiilor principale include:

 • greutate mica;
 • mărime mică;
 • culoare neutră pentru ochi;
 • sensibilitate ridicată la vorbirea umană;
 • adaptare rapidă în toate condițiile meteorologice;
 • capacitatea de a îmbunătăți ascultarea șoaptelor și a sunetelor liniștite.

Caracteristicile aparatului auditiv SOUNDIMINE Earelief

După câteva ore de utilizare, aparatul auditiv ajustează independent gama de vibrații în care va funcționa și adaptează, de asemenea, mediul extern. Un set complet de etichete SOUNDIMINE vine cu instrucțiuni de utilizare, card de garanție, încărcător convenabil. Acesta include, de asemenea, trei vârfuri de silicon interschimbabile care vă permit să atașați în siguranță dispozitivul la orice auriculă. Produsul este proiectat astfel încât să fie ideal pentru urechea dreaptă și stângă. Perioada de lucru fără reîncărcare ajunge de la câteva zile la mai multe săptămâni, în funcție de intensitatea utilizării.

EXPERTI RECOMANDĂ -  Nomidol pentru tratamentul infecțiilor fungice

De unde să cumperi ajutorul SOUNDIMINE în România?

Ordonanța pentru aparatul auditiv SOUNDIMINE Earelief poate fi doar pe site-ul oficial al producătorului. În lanțurile de medicamente și magazinele medicale specializate nu este de vânzare. Acest lucru se datorează protecției propriilor producători, obținerii de permise în România și în țările învecinate. Pentru a cumpăra un produs, trebuie să treceți printr-o procedură simplă, completând datele personale ale clientului: numele și prenumele, adresa de livrare, adresa de e-mail, numărul de telefon de contact. După plată, dispozitivul va fi trimis destinatarului, iar timpul de livrare – în decurs de o lună.

Aveți grijă atunci când comandați mărfuri nu pe site-ul producătorului oficial. Pentru a evita falsurile, asigurați-vă că verificați originalitatea. Compania de producție SOUNDIMINE Earelief garantează o rambursare dacă, din orice motiv, produsul nu se descurcă cu funcțiile sale. Majoritatea brokerilor nu oferă această opțiune. Prea multă reducere la bunuri ar trebui să alerteze potențialul cumpărător. Prețul sondei SOUNDIMINE este de 109 euro pentru Germania, 20000 forinți pentru Ungaria, 300 de lei pentru România.

Review-uri reale de consumatori

Peste 20.000 de utilizatori au testat deja eficiența SOUNDIMINE Earelief. În continuare, prezentăm opinia compatrioților care, din propria experiență, au evaluat conformitatea produsului cu caracteristicile specificate.

Ioana, 56 de ani, Pitești:
Am probleme de auz mai mult de 10 ani, dar în ultimul an aproape că am încetat aproape să disting sunetele. Vina otită, după care a survenit aproape o surzenie. Medicul participant a sugerat să cumpăr un aparat auditiv, deoarece ar permite să distingă sunetele lumii înconjurătoare. Un prieten ma sfătuit să comand comandantul SOUNDIMINE, pe care l-am folosit și mi-a plăcut. Dispozitivul a sosit în decurs de două săptămâni, în ambalaj erau sfaturi urechi detașabile, încărcător, instrucțiuni, card de garanție.
SOUNDIMINE  Earelief funcționează cu adevărat: după ce am aplicat dispozitivul, am început să disting sunetul lumii înconjurătoare. În mod clar a auzit discursul uman și semnalele mașinilor, care este deosebit de relevant pentru oraș. Separarea sunetelor în importante și mai puțin importante este posibilă datorită introducerii unui nanoprocesor – dezvoltării avansate a oamenilor de știință americani. Am folosit setul cu cască SOUNDIMINE acum câteva luni, foarte bucuros că l-am comandat și nu o voi schimba pentru alți analogi.

Mihai, 48 de ani, Timișoara:
Afectarea auzului a început acum câțiva ani datorită activității profesionale. Lucrez la o centrală termică unde nivelul de zgomot atinge câteva sute de dB. Potrivit rezultatelor examinării, medicii au emis un verdict dezamăgitor: pierderea auzului progresează. Un aparat auditiv poate ajuta la rezolvarea unei probleme, dar m-am gândit mult timp la care să aleg. După revizuirea recenziilor și a informațiilor de pe Internet, am decis să mă opresc la SOUNDIMINE Earelief. Producătorul de produse a asigurat că aceasta este o evoluție avansată în lumea aparatelor auditive. Recunosc că este adevărat: dispozitivul recunoaște numai sunetele necesare, excluzând diverse zgomote sau fluiere. Produsul este caracterizat de dimensiuni mici, greutate redusă, culoare neutră. Este ușor să introduceți în ureche, scoateți, încărcați. Pentru a evita falsurile, vă recomandăm să comandați produse pe site-ul oficial al producătorului. SOUNDIMINE Earelieful ma ajutat să recâștig auzul și bucuria vieții.

recenzii ale clientilor despre Earelief SOUNDIMINE

Astfel, produsul SOUNDIMINE Earelief este o dezvoltare inovatoare a oamenilor de știință americani. Combinând cele mai bune realizări ale roboticii, ușurința utilizării și eficiența recunoașterii sunetului, dispozitivul este indispensabil pentru pacienții cu probleme de auz. Zeci de mii de oameni au apreciat funcționalitatea sunetului SOUNDIMINE, deci este demn de încredere.

Rating
( No ratings yet )